Tisdag

Sholla! Lugnet före stormen idag. Imorgon har jag tusen saker att fixa. Jag måste förbi ambassaden och hämta upp visumen, förbi jobbet och lämna tidsplanerna (jag är så jävla korkad och glömde lämna de i fredags..) sen lämna katten hos käre Erik, packa och sen ska jag möta upp Angelica för att äta middag. Det ska bli jätteroligt att träffa Angelica. 

Idag har jag mest chillat, det är otroligt skönt att vara ledig. Bara ströva runt i lägenheten och pyssla med lite små grejer. Men från och med imorgon så börjar det hända grejer enda framtills jag åker. 

Nu ska jag spela monopol och äta chips. Ciao!

Uttråkad

Vad gör man när man ligger uttråkad i soffan medan pojkvännen lagar mat och försöker köpa SJ biljetter? Man tar det närmsta inom armlängd, vilken i detta fall var en kamera, och sen så underhåller man sig själv i bästa, goda mån helt enkelt. Och sen när killen kommer tillbaka så tvingar man honom att joina xD. (HAHHA, asså, det låter väldigt fel.. men ni fattar)


I'm a seeexy MAMA



Junkiiiiiiie



HAHAHA, FETT JÄVLA FUGLY! (.. e det där ens jaag??)
Asså, O-M-G! VI är SÅÅÅÅ sööööta tillsammans <3<3 



Helgen

I lördags så hamna vi på soft av nån anledning, haha. Men de var rätt kul. Det var jag, Cicci, Jackie och hennes kille, Frans och Erik. Innan vi var på soft så var jag, Frans och Cicci hos mig och drack lite vin. Det var så jävla kul att hänga med Cicci alltså! Har ju inte sett henne sen vintras. Anyway, Söndagen var vi alla rätt sega så det ända vi gjorde var att äta och ligga i soffan - där jag nu fortfarande ligger xD. 

Idag så hade vädergubbarna sagt att de skulle vara fint väder, my ass. Det är jävla skitväder ute, och vi hade egentligen tänkt åka och bada, men de planerna sprack.

Här kommer lite bilder på mig och Cicci från lördags hemma hos mig. Hade tänkt ta med mig kameran ut men ofc så glömde jag den!



Hehe, om ni kollar riktigt noga kan ni faktsikt se att mjölkis är lite solbränd ^^





Jag sjunger Alejandro, jag kan försäkra er att det lät otroligt vackert. Både Cicci och Frans blev heelt tårögda och jag fick stående ovationer för mitt performance!! (Eller inte... de blev snarare tårögda för deras vetande om att de skulle få problem med tinnitus)

God Morgon nr.2

God Morgon igen!
Jag somnade om kring halv 6 imorse, och sen så vaknade jag och Frans kring 12 idag. Vi bestämde oss för att han brunch nu på morgon så vi gick ned till konsum för att handla lite grejer. Det som vi hade i brunchen var, amerikanska pannkakor med honung, scones med ost och hallon/granatäpple marmelad, bacon, äggröra, kaffe och brämhults apelsinjuice och honungsmelon. Det var sjukt gott, och nu ligger vi här i matkoma och dör. Egentligen borde vi vara aspigga med tanke på att vi sov totalt i 14 timmar igår, men vi blev helt döda endå haha. Vi är så sjukt lata xD.

Senare ikväll ska vi träffa Cicci och en tjej som heter Jackie och vi ska sätta oss på en bar och dricka lite öl. Det ska bli jättetrevligt.
Här är en bild på brunchen vi hade tidigare idag



Och här är en bild från igår, minuter ifrån innan vi somnade xD. Jag, Frans och Lille Fritz


God Morgon, goood morgon, lalalalalala god morgon, god morgon pååå diiig! TJO HEJ!

Hahah, jag kan ju säga såhär; Jag fick aldrig tummen ur arslet igår, utan jag somna direkt och vaknade NU! Haha, klockan är halv 5 på morgonen och jag är jättepigg. Sovit i typ 9 timmar xD. Men as I said before, jag var skittrött verkligen. 

För att fördriva tiden så ligger jag och funderar på vad jag ska laga för frukost till min älsklig när han vaknar. Förhoppningsvis så vaknar har sent, typ kring 10 för jag måste hinna handla innan och affärerna öppnar inte förrän om 4,5 timme.

Nu ska jag försöka somna om ^^ God natt.

Sista arbetsdagen

Idag var det min sista dag på jobbet. De var så snälla, jag fick ett avskedstal med dikt och allt. Sen åt vi tårta och drack öl, så jag måste säga att det var ett riktigt bra avslut. Jag har aldrig fått ett tal förut, så jag tyckte det var jätteroligt. :)

Jag har lärt mig så otroligt mycket. Från att inte kunna någonting alls till att veta hur man bygger en vägg. Det är rätt sjukt. Man lär sig mycket på 6 veckor.

Idag kom Frans till Stockholm oxå så just nu ligger han, jag och Fritz och myser i sängen och typ halvsover ^^. Haha, båda mina favoritpojkar har tyska namn xD. Men det är bra, jag gillar ju Berlin så det är ju passande i varje fall... Vi skulle egentligen till Erik idag och kröka men vi känner att vi inte pallar. Jag har ju varit vaken sen 5 så det är rätt förståeligt (eller så är det bara en bad excuse till att vara sådär äckligt pariga HAHA) Nä, men sorry Erik. Vill skitgärna komma, men pallar inte verkligen. Jag kommer somna i din soffa typ. Men imorgon så ska jag ut och ta en öl så du får gärna hänga med då om du vill. Hör av dig om du vill komma, eller om det är någon annan som vill gärna hänga med så är det för er att bara ringa!

Nu ska jag lägga mig och dö en stund innan jag orkar få tummen ur röven för att laga lite middag.

Ciao

This crack me up

Jag satt och googla lite om Ryssland, för ärligt talat, så vet jag egentligen ingenting om Ryssland eller vad man borde se där. Eftersom vi ska vara i Moskva i 2 dagar så känns det ändå som man borde ha lite koll på vad som finns och hur kulturen funkar. Jag kan ju säga att jag stötte på en del fun facts om Ryssland och transsibiriska järnvägen.

Om Transsibiriska järnvägen hittade jag;

- Om du reser som ensam västerländsk tjej kan det hända att ryska män blir allt för förtjusta i dig. (OMGG, MARCUS DU MÅSTE BESKYDDA MIG!!)

Att bli full på tåget är strängt förbjudet av denna anledningen är det inte tillåtet att dricka starksprit. Det finns en polis på varje tåg som delar ut böter till fyllerister och om man inte kan betala då blir man avkastad vid nästa station (Ehh, där sprack min plan om hur jag tänkte sysselsätta mig under de 5 dagarna på tåget till Ulan Bator).

- Men kom ihåg att var försiktig med dina pengar och ditt pass ombord, det händer att folk blir bestulna på natten när de sover. (Jag säger ju det, magväska is the shit helt enkelt)

Om Ryssland hittade jag;

I St. Petersburg ska man under inga omständigheter dricka vattnet eftersom det innehåller en parasit, undvik även is i t.ex. drycker. Om man drabbas av parasiten kan man få problem med gaser i magen under resten av livet och det inte går att bota! (HAHAHAH, okej då, jag ska inte till St. Petersburg, men jag tänker fan inte ta risken. Inte värt det alls).

Det kursiva är kopierat från sidan; www.hejryssland.se

Dålig början, bra slut?

Jag har haft den sämsta dagen idag. Dagen började med att jag försov mig till jobbet, och efter det gick det bara utför. Hursomhelst, nu ligger jag i sängen och myser med min kissekatt <3. Han är världens sötaste!
Jag tror i varje fall att dagen kommer sluta bättre än hur den började. Min kompis Cicci är på väg hit och jag har inte sett henne på år och evigheter eftersom hon bor i Spanien. Det kommer bli så kul att träffa henne =D.
Imorgon är min sista dag på jobbet, måste säga att det känns skönt att få lite ledighet. Men lite trist oxå om jag ska vara ärlig. Jag har lärt mig så mycket saker där. I början visste jag inte ens vad ett vattenpass var... hahah.
Här är jag och min lilla kisse för en stund sen. (HAHA, bilden är skitrolig. Det ser ut som han suger på min tutte xD)
Och jag avslutar med en bild på mig och Cicci från förra sommaren när jag var och hälsade på henne. Det va san juan och vi står på stranden och dansar xD.

Crappy day

Blir så less på handlingsförlamade personer som bara vill att andra ska fixa hela tiden..
Tack så mycket, känns jävligt bra.

18 fucking days

Idag så träffade jag Marcus för vi skulle hämta ut passen och betala för resan. Vi tog sedan en fika i samma veva. Vi har typ inte setts på tusen år så det var skitkul att ses och även så prata vi lite om Kina (jävla tjat, I know, men det är faktsikt vad min blogg handlar om så ni får hålla er xD). Det kommer bli så jävla awesome, men jag insåg idag att det är BARA 18 dagar kvar. Helt galet. Om 18 dagar så sitter jag i Moskva och chillar. Hahah, jag är typ skraj för att åka till Ryssland. Har hört så mycket galet, typ att det är hur mycket brottslighet som helst och grejer. Det blir ju magväska dirr på det alltså xD. No way att jag tänker förlora mitt pass och mina pengar där hahaha (AMAGAAD, svennebananen är räääääddd)!

Det roliga är att jag egentligen kom först in Marseille som ligger på Franska rivieran, men jag tackade nej när jag kom in i Kina (haha, var jag hög eller??).. 

Hursomhelst, den här lilla sötnosen kommer jag sakna jättemycket när jag är borta. Är han inte världens gulligaste?
Och självklart kommer jag sakna mina vänner Azamat och Uzamat!!!

118800 är för sköna

Hahah, sitter här på jobbet och äter lunch och läser lite i aftonbladet. Jag måste bara säga att 118800 är ju för sköna alltså. Det var en artikel om en 13 årig tjej som hade skickat in ett sms där hon frågade om ett bra skivbolag som hon kanske kunde göra en skiva med? Och som svar hade hon fått;

”Nej, det finns inga sådana skivbolag som arbetar på det sättet tyvärr. Så du får ge upp och hoppas att någon hör din röst och vill göra en platta med dig. Men jag är tveksam eftersom vi har hört din röst här på 118 800 och det är ju inte direkt någon skön röst du har. Låter mer som ett gnissel ur en gammal traktor. Mvh 118800".

Men den roligaste var en som en läsare hade skickat in. Hon hade frågat hur det skulle gå för henne i framtiden med musiken och då hade hon fått svaret;
”Du kommer att bli en framgångsrik artist, och släppa ett album. Sedan kommer du att försöka göra ett andra album, som du så klart, kommer att misslyckas med och i stället kommer du att flyga till Papa Nya Guinea och sätta dig ute i djungeln och stoppa in ett hagelgevär i munnen ... och .. ”ta ned skylten”, så att säga. Mvh 118 800.”

HAHAHA, jag tycker det är FETT kul, det bästa är ju att folk blir så jävla upprörda över sånt här. Kom igen, det är en sms tjänst. Man ska aldrig fråga en fråga om man inte kan ta ett ärligt (eller kanske "ärligt" i det här fallet) svar. Vad tycker ni?
Här kan ni läsa artikeln; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7499234.ab

Boende i Kina

Jag och Marcus har inte fixat någon bostad än i Beijing, utan vi tänkte skaffa en lägenhet istället för ett korridorsrum som man hyr av skolan för det är billigare och självklart sjukt mycket najsare. Vad jag fick höra innan så skulle det vara väldigt lätt att få tag på lägenhet där, och det är det också MEN, det som visade sig vara något krångligare var vad man skulle göra innan man får hyra en lägenhet.
När vi anländer till Kina,  måste vi inom 24 timmar måste vi gå till polisen och registrera våran ankomst och söka någon som heter residence permit. Man måste ha ett residence permit för att få hyra en lägenhet. Jag har ingen aning om hur lång tid det tar att utfärda ett sådant. Sen ska vi fixa en mäklare och faktiskt hitta en lägenhet som man vill bo i, och när man väl hittat en lägenhet så måste man tillbaka till polisen för att registrera att man hyr en bostad.
Jag säger bara att de är tur att det är billigt med hotell i Kina... ^^

På jobbet

Idag på jobbet såg jag en lapp. Jag undrar om man skulle haft samma problem på en kvinno-dominerad arbetsplats? hahah xD.
Förövrigt, när vi ändå är inne på toaletter, så var jag på toa idag på jobbet. Toan ligger i ett rum, och det rummet ligger precis vid en korridor. Så när jag går ut från toan så märker jag att någon har låst dörren mot korridoren och att jag är inlåst. VARFÖR blir jag alltid inlåst på toaletter på ett eller annat sätt? I varje fall, jag fick ringa pappa så han kunde ringa sin chef som kunde ringa en av platscheferna så någon kunde komma och låsa upp för mig hahaha. Så jävla typiskt...

En sånn där lista, mannen.

Hitta en lista på min kompis blogg som jag snodde. Tack Elizabeth (www.lizzysparxxs.wordpress.com)!

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?

1. Jag har varit statist i serien "Skeppsholmen", där jag hade en replik som var; "Fan va skolan suger!!!"
2. Jag brukar ta in vatten i munnen när jag duschar och sen spruta ut det som en fontän och tävlar med mig själv hur långt jag kan spruta (haha, jaaaaaaaa, det låter fel)
3. Om jag sover själv, måste jag alltid sova med täcke i nacken unless jag är shitfaced eller astrött och däckar på soffan.

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Spontanitet

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Madde, Maddo, Mad*** ^^ TÄNKER INTE SÄGA, jag har redan insett att de kommer förfölja mig livet ut!! 

Hur var du som barn?
Schizo.. Jag skulle vara allt.... jag var pojkflicka, bara flicka, hiphopare, fjortis, dinosaurie...

Vad tycker du om fildelning?
Good stuff!!

Varför bloggar du?
För jag vill att mina närmaste ska kunna veta vad jag gör när jag är borta i Kina.

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Killar kommer och går, men vännerna består... ^^ Så enkelt är det! (Men förhoppningsvis får man båda)

Vad kan man leva utan?
Pest och kolera

Vad är viktiga egenskaper hos din partner?
Själv-distans, humor och orka med mig xD

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
HAHA, nej inte än...

Hur ofta lagar du mat hemma?
Hos mamma/pappa - aldrig.

Vad skulle du göra med ett friår?
Resa och tjäna caaash.. Hur nu dom 2 går ihop?

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Jag älskar mat och alla kulturer...
Hur svarar du i telefonen?
Hallå??

Är du pinsam på fyllan?
HAHAH, ja ibland...

Vilken var din första konsert?
Jag har aldrig varit på konsert, skulle vart Muse den 21 juli, men självklart blev den inställd.. TACK MUSE!

Hur ser folk dig?
Ingen aning.. Dum?

Människa som gör dig enbart ledsen?
Ja, de existerar, men de finns inte i mitt liv...

Människa som gör dig enbart glad?
Jaaaaa, massor!!!

Värsta känslan?
Ensamhet, hatar det...

Favorit tv-program?
Rescue me, South Park, True Blood...

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Sova lääänge, äta nice mat och träffa mina underbara vänner <3

När grät du senast?
Igår..

Är du vidskeplig?
Jaa, lite.

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Jag skulle vilja ändra alla dumma saker jag gjort och sagt och göra de ogjorda

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Nej, aldrig för mitt liv..

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Kissa i kors... haha, nej, där kom min kiss och bajs humor.. Hoppa bundgyjump kanske?

Vart går din drömresa?
Tokyo, alla gånger.

Vem är ditt drömragg?
Jag har mitt drömragg

När blir man vuxen?
Förhoppningsvis aldrig

Vill du säga förlåt till någon?
Ja.

Vem är din hjälte?
Min älsklig såklart!

Vad tror du på?
Nothing worth having, comes easy (easy come, easy go - samma sak typ egentligen)

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Ullared

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig

Vad är lycka?
Känslan av att man svävar på moln och det finns ingenting ont..

Vilka personer beundrar du?
Jag beundrar nog de flesta människor i min närhet för alla är olika och är bra på olika saker.

Vem var din första kärlek?
*****

Vem har makten i ditt liv?
Jag själv, men jag låter mig styras (sorgligt nog)

Har du någon dold talang? 
Nä, typ inte.. :(

Vilket djur skulle du vilja vara?
En panter 

Har du någon fobi?
Alldeles för många. Insekter, spindlar, flyga, ensamhet.

Vad är det pinsammaste du gjort ?
Omg, finns så mycket, men jag har förträngt allt xD.

Feel the fear in my eyes

Idag slog det till. Idag blev det verklighet för mig att jag ska flytta. Känslan av nervositet gav mig både magkatarr och sura uppstötningar hela dagen. Jag måste säga att jag är inte alls redo. Det har alltid känts så långt ifrån så jag har skjutit upp saker hela tiden och nu har jag blivit väldigt stressad. Det känns som tiden inte är tillräcklig för att säga hejdå till alla vänner, min familj och min pojkvän. Det känns som jag knappt har tid att torka min röv ordentligt...

Jag måste erkänna att jag är skraj som fan just nu. Jag har aldrig bott utomlands. Tänk om allting går helt fel... Jag börjar få riktigt kalla fötter alltså. Jag vet att jag kommer åka, jag vill åka men samtidigt så vill jag inte. Hahah, jag känner mig väärsta dramatisk just nu, jag menar, jag ska ju faktsikt bara vara borta 5 månader. Men lämna tryggheten här för att flytta till ett land som ligger på andra sidan jordklotet som jag inte ens har varit i, gör mig så galet nervös.
Min helg var i varje fall kul. Jag och Frans hade picknick på stranden och spelade kubb (och jag ägde dig som fan älsklig hehe <3 ) Kändes tråkigt att åka hem igen... Här är några bilder från i helgen.
Vår mat vi hade med (haha, ser lite halvhängigt ut, men de var jättegott)
Jag på stranden :)
Fransie boy och jag :)

It's wierd because I hate goodbyes

Idag sa jag hejdå till Jasmine. Hon ska till mongo Norge och hinner inte hem något förrän jag åker, så hon kom förbi City Terminalen för att vi skulle kunna ses en sista gång.
Det känns alltid trist att behöva säga hejdå, men det bästa med att ha bra kompisar är att man VET att de alltid finns där trots man inte kommer ses på månader. Det är en himla skön känsla.
Inte glad för att säga hejdå till lilla jarrelito! (Haha, fett pinsamt att ta bild i tåget. Fick vänta tills alla runt omkring mig var upptagna med annat istället för att lägga märke till mig hahahah. Men det var ett sjukt bra tidsfördriv, tog en stund innan jag fick till det ^^)

Storheten i vårt liv är att inte veta hur nästa dag ska bli

Här och nu - Thorsten Flinck

Så är du här och ligger på min arm
Då var vi här så tätt in till varann
Jag skulle egentligen vart nån annan stans
Och inte vetat att, att du fanns


Från skilda håll på väg mot samma mål
I natt är tusen ljusår från igår
För här och nu så känner jag ditt hår
Här och nu är det vi två

Du kunde levt om 200 år, jag kunde ha lika gärna dött igår
För en sekund av en oändlig tid, är det just du som går förbi

En del av storheten i våra liv, är att inte veta hur nästa dag ska bli
Så länge sanden ännu rinner ut, är den ju inte blivit slut

Hur ska det bli, att vakna upp?
Hur ska det bli, att skiljas från din kropp?

Kan hända ha, ett frö blivit sått
Som kan spridas och ge ett till skott

Hur ska det bli att vakna upp?
Hur ska det bli att skiljas från din kropp?
Kan hända ha, ett frö blivit sått
Som kan sprida och ge skott

Lyssna på texten. Fucking awesome.



16 Juli 2010

Anledningen till att jag startade en blogg är för att mina nära och kära ska få reda på vad jag pysslar med medan jag är i Kina.
Nu är det faktsikt så att jag flyttar i väg i 5 månader dit för er som inte visste. Och i Kina så är det censur för facebook, youtube och google. Så, för att inte tappa kontakten helt kom jag på den briljanta iden om att starta en blogg haha.
Jag har aldrig riktigt varit någon "bloggtjej", så förhoppningsvis så dör inte den här bloggen ut efter ett par veckor.
Hursomhelst, dagen D är den 8 Augusti, då jag och Marcus sticker till Moskva för att tillbringa 2 dagar där för att sedan ta transmongoliska järnvägen till Beijing, med Ulan Bator (Mongoliets huvudstad) som stopp på vägen.
Jag hoppas ni kommer tycka att de kommer bli kul att läsa vad jag har för mig :)
Ciao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0